Pierogarnia Mińska 4/6 wprowadza pieczone pierogi oraz gruzińskie chinkali i ukraińskie pielmieni

09.02.2016
Od niedawna Pierogarnia wprowadziła nowe, wyśmienite pierogi pieczone. Można je zjeść z farszem mięsnym, kapustą. Serwowane są też klasyczne pierogi z mięsem, ruskie, z kapustą oraz wegetariańskie, tj. ze szpinakiem, serem, soczewicą, "pierogi dnia".












Proponowane są też chinkali, są to pierogi gruzińskie oraz ukraińskie pielmieni.Wszystkie pierogi są klejone ręcznie w kuchni otwartej. To wszystko na Kamionku, tuż obok Soho i Wedla Pierogarnia Mińska 4/6.

Przed czterema laty rozpoczęła działalność rodzinna firma Czyli Bistro i otworzyła lokal pod nazwą Bistro Mińska 4/6, a tuż przed wakacjami otwarto drugi lokal: PIEROGARNIA Mińska 4/6.

Zamówienia na miejscu i na wynos
Pierogarnia 884 639 412, Bistro 515 957 506
www.facebook.com/Bistro-Mińska-46-Pierogarnia-Mińska-46-386593191452596




Dodaj komentarz

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Twoja-Praga.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii

Polub nasz fanpage i bądź na bieżąco

Polecamy

Bezpłatne ogłoszenia